Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Porslin

En bok och 6 koppar Ostindia Floris.

14 Comments

  1. Kaffet smakar så mycket bättre i en fin kopp, eller iaf en kopp med personlighet. Köper en del hem då jag är iväg. Tycker det är så roligt.

  2. Jamen – fick du inte 6 Ostindia koppar för bara två dagar sedan… Vilken samling du måste ha! Hur kul som helst tycker jag. Hoppas bara att du har massvis med skåp där du kan förvara de fina kopparna:-)

  3. Håller helt med dig och dricka den koppen utomhus till en kör av fågelkvitter i sommarvärmen, Har en favoritkopp inte lika vackerq som dina…

  4. Så fina kopparna är. Har inte några av dessa koppar själv men man kan ju inte få för många koppar. Vad är månadsboken? Boken får du gärna skriva och berätta vad den handlar om och om du tycker den är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: