Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Oljor.

Inlägget är i reklam för cbdguiden.se

Jag har genom åren provat både naturläkemedel och annat som många ansett vara helt galet. Till saken hör att jag dock alltid blivit positiv och min erfarenhet har sagt mig, att det också många gånger fungerat bättre än den medicin som skrivs ut av läkare. Det här beror kanske på att jag sluppit biverkningar men även för att jag tror på att det som kommer från växtriket är bättre än kemiska preparat. Självklart kan jag ha fel, men det här är ju vad jag själv tycker och då får man lite tänka att ens erfarenhet också är en erfarenhet.

Visste ni att det finns cannabisolja och att denna inte ska förväxlas med att normalisera plantor utan detta inte alls är narkotika, även om den tas ut i en del av plantan som inte bringar fram det som är farligt. Det Dagens medicin säger kan vara enda biverkningen är allergi, men inget är ännu helt säkert. Det är även många som testat detta både kändisar som Ida Warg men även andra. Så jag tror saker det kan vara bra även om jag personligen inte provat ännu. Jag är heller inte främmande för saken, som jag skriver tidigare här i texten har jag provat mycket annat inom hälsokost och varit positiv till saken.

Är just du nyfiken på cannabisolja tycker jag att du ska besöka hemsidan för att få mer information. Vem vet du kanske upptäcker något som är bra för dig, och faktiskt funkar för din kropp.

2 Comments

  1. Jag tror precis som du att det naturliga är bättre än läkemedel i många fall. Många läkemedel är rena rävgiftet för kroppen. Man får ju tex inte slänga läkemedel i vanliga soporna men stoppa det i kroppen går bra…. Jag är väldigt nyfiken på cbdolja. Har velat testa den ett bra tag. Får se om jag gör slag i saken framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: