Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

En måndagsmorgon i juli.

Tänker på det ljuvliga med att vara ledig. Med att hela sakna krav och att bara då leva varje sekund i total avkoppling. Jag tänker på vilken dröm det måste vara vara alla er som fått jobba hemifrån, så många som avskytt saken men som jag avrundats så djupt. Inte missunnat men avrundat, jag hade älskat friheten att arbeta hemifrån, att då vara effektiv hemma utan att bli störd av småprat. Alla är vi olika, och jag är nog sådan som mår bäst av friheten hemifrån.

Hur som helst det är måndag, inte för att dagarna spelar sådan stor roll så här sommartid. Men det är ändå måndag, lite har jag hunnit med men dagen är som ett oskrivet bland ännu. För mig känns det helt rätt! Ledighet! Den förtjänar jag!

6 Comments

  1. Jag har också avundats de som kan jobba hemifrån. Jag kan ju inte direkt ta hand om patienterna hemifrån… Det var min dröm när jag jobbade med Forever, att kunna jobba varsomhelst. Tycker inte att det är samma sak att avundas och att missunna. Håller med om att du förtjänar ledigheten, det har varit ett tufft år. Min måndag är också oskriven. Känner mest för att vila efter gårdagens tuffa vandring.

  2. Du har så rätt, när det är sommar så spelar det ingen roll vilken dag det är. Dagar med oskrivna blad är dom bästa dagarna och bara göra det som man känner för. Efter detta år med covid så förtjänar vi verkligen att vara lediga utan krav.

  3. Visst är det skönt med dagar som har oskrivna blad, förblir dom dock helt oskrivna kan jag få prestationsångest. Men jag njuter av semestern har inte så många måsten heller detta års semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: