Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När jag hoppade över…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Har jag någonsin hoppat över något? Jo kanske min tur på saker, i köer eller liknande men annars har jag aldrig behövt hoppa över saker. Hoppat av absolut men aldrig över.

4 Comments

  1. ja har nog hoppat över ganska mycket saker genom åren skulle jag tro, eller omplanterat ändrat planer och så. Under julen 2020 hoppa jag ju över det mesta av julpyntet och julfirandet chockerande nog ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: