Som jag berättat tidigare mår jag inget vidare. Var till läkaren igår och är sjukskriven på heltid veckan ut. Sedan ska jag jobba 25% av mina 75% i två veckor, sedan 50% i två veckor, sedan 75% I två veckor och sedan som vanligt från och med första oktober. Det blir bra, varför jag inte mår bra är inget jag tänker ta här. Men de som vet, ja de vet.

Jag köpte i alla fall en rosa dalahäst med mitt namn på I helgen från Dalarna design of Sweden. Jag fick ett presentkort från Falu kommun på Falu kortet som Centrala stadsrum säljer. Kändes som en perfekt sak för mig, nästa blir att köpa en ljusblå med texten William.

Idag började William andra året på gymnasiet. Helt galet att han är så stor, inte heller långt till 3 oktober då han fyller sjutton hela år.

15 kommentarer

 1. Så tråkigt att du mår dåligt, så du måste vara sjukskriven, jag hoppas du kommer att må så, att du kan följa den planen med upptrappning av arbetstiden.
  marianne recently posted..Räknar ner

 2. Då får du en “mjukstart” så att du orkar sedan hela höstterminen. Bra med en läkare som förstår din situation. Håller tummarna att arbetstakten kommer passa dig.
  Rosa och blått är inte mina färger. Har svårt att förlika mig med dessa traditionella färger för tjejer och killar;-)
  BP recently posted..Weekly photo challenge: Vecka 33 – ”Skina”

 3. Styrkekram till dig!
  Psykisk ohälsa är ett h…vete!
  Ångest, depression, panikångest, utmattningsdepression… satans påfund alltihop!

  Du är stark som tagit hjälp, du är stark som skriver om detta! Så skönt att läsa om fler som har det som en annan och inte tycker det är konstigt!
  kraaam
  Michaela Lejonberg recently posted..Bucketlist Challenge – Flytta…

 4. Klokt med ett läkarbesök och jag hoppas att sjukskrivningen ger dig den tid du behöver.
  Vilken fin dalahäst och så personligt med namn på den!

 5. Fy då. Inget kul att läsa att du inte mår bra ❤️.
  Var ju bra att du blev sjukskriven & sen ska trappa upp i procent%. Men stressa inte! Ta det i din takt! ❤️

  Hästen var jättefin 😃. Så bra att du hade present där. Såklart att William ska åxå få en dala häst med sitt namn på.

  Det går fort 🙂

  Ta hand om dig❣️Kram 🤗
  Jessifri85 recently posted..Var tog denna här dagen vägen?

 6. Hoppas du börjar må bättre snart och att du kan sakta med säkert komma tillbaka till ditt jobb. Vad fin den där dalahästen var. Jag visste inte att det fanns med andra färger än röd. Kan tänka mig att det kan bli något man kan samla på. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: