Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.
Novembermånads utmaning hittar du nu här!

Jag har i bemärkelsen ingen svärmor. Men jag umgås med Williams farmor ibland och tycker om henne. Skulle säga att vi har en bra relation. Det är fint, så skönt för William med så många runt sig som bryr sig om honom, samt älskar honom.

8 kommentarer

  1. Nei jeg har ingen relasjon til noen av mine svigermødre. Jeg hadde ikke særlig kontakt med dem når jeg var sammen med barnas far heller. Man må ha noe til felles med de for å få en tett relasjon.

  2. Bra att du har en bra relation med Williams farmor! Det är bra för alla inblandade att kunna umgås med släkten, inte minst för William själv.

  3. Hoppas att det blir snart ?. Så kul för dig att se att alla älskar Wiliam ??

    Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa