Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Med risken att framstå som en partypooper så säger jag; släng på dig en stickad tröja, drick något varmt. Håll dig inne och slipp kylan för en stund.

12 kommentarer

  1. Och jag kan inte annat än att hålla med dig, kanske är man tråkig men jag tycker inte det. Det är mysigt att ligga under en filt inomhus nu med en film eller serie 🙂

  2. Tänd massa ljus, och sätt på en bra film också, då är dagen perfekt 🙂 Det bästa med hösten är allt det du skriver om där. Tiden då det är helt OK att bara mysa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: