Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det var ju igår klockan ställdes om, men ja man vaknar ju upp till vintertid idag på sådant vis att november ändå är just VINTER. Eller ja egentligen inte, men första snön som lägger sig brukar komma i november och det är nog ganska snart dags att byta däcken på bilen.

I kroppen känns det alltid jobbigt med omställningen på en timme. Jag vill gå och lägga mig en timme tidigare och är helt slut och trött. Dessutom vaknar jag en hel timme tidigare varje morgon än vad jag vill. Så här ska jag nu ha det fram tills nästa gång klockan ska ställas om, för Sverige gör som vanligt tvärtemot vad resten av Europa gör… Snälla bestäm er för antingen eller så vi slipper vrida klockan fram och tillbaka!

4 kommentarer

  1. Glömde helt och hållet bort att tiden skulle dras tillbaka på vissa klockor. Fick sådan chock när man såg tiden i bilen påväg mot jobbet. Tur att man insåg det efteråt. Paniken. Spännande med utmaningarna tillsammans. Skall se om jag kan delta i några och så många som möjligt! 🎃
    Malin moen recently posted..🕯 Alla helgons dag 🕯

  2. Jag tycker det känns jätteskönt att veta att man får den där ”extra” timmen men ja jag vill gå och lägga mig 1h tidigare, känner igen det problemet. Så hade önskat att vi antingen hade sommartid eller vintertid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: