Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg- Mumindagen 2018.

Jag har velat köpa denna mugg i flera år. Men den blir ofta väldigt dyr på Tradera. Så låg jag sjuk i helgen och slökollade på Tradera. Den går ut om 3 minuter och var visserligen dyr, men inte alls som den kan vara. Jag la ett bud och vann den! Igår kom den hem till mig!

Mormor blev sjuk i sin cancer 2018, hon dog sedan av cancern. Kanske är det därför denna mugg känts så speciell för mig? Att den kom ut endast en dag under den tiden när jag var som mitt förkrossad. Nu är den i alla fall min, den fantastiskt fina muggen Mumindagen 2018.

6 Comments

  1. Vad roligt att du fick tag på muggen även om den kostade en del. Tradera är bra! Av det jag läser låter det som att den här muggen är särskilt viktig för dig så förstår att du nu är glad över att äntligen ha den i din ägo. Muggen är verkligen jättefin.

  2. Kan ju var så att det är just därför muggen är speciell för dig och fin var den också. Roligt att du vann budgivningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: