Inlägget är i reklam för Smarto.

Stanna kvar eller gå, känner ni igen den tanken? Jag är lite av en vanemänniska när det kommer till tjänster, mest för att jag tycker att det är jobbigt att byta. Som mobilabonnemang, där man skulle kunna få betydligt bättre pris om man bytte. På tjänsten Smarto kan du jämföra olika tjänster och på sådant vis få bättre priser. För mig är det egentligen just nu bredbandet jag funderar kring, jag har det mesta genom en tjänst och funderar på att flytta dit mitt bredband också. Därav var det väldigt bra att jag genom detta kunde jämföra bredbandstjänsterna och se vad som passade mig bäst.

Jag gillar tanken med att spara pengar, men jag lär absolut bli bättre på att våga lämna det bekväma lägena. För helt ärlig, varje sparad slant är en bra slant inte sant?

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa