Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ja du hur känns det? Jag vet inte riktigt, som att julen snart är här? Jag tycker nog att det ska bli ganska kul, och på fredag står det i alla fall enligt planen julstämning på schemat. Tanken är nämligen att jag ska julfixa då, ni vet städa och sätta fram alla julsaker. Julgranen köps någon gång i december, dock ej planerat datum ännu men det sker. Det blir nog mysigt med jul. Eller jag hoppas det i alla fall, en paus och kanske lite återhämtning.

6 kommentarer

  1. Jadu, jag har nog inte riktigt förstått att vi är en månad till jul och att året snart är slut. Tyckte ju nyss det var sommar. 🙂 Men det blir nog en mysig jul här med 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: