Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Anders Loman – Två tavlor.

Min mormors pappa var konstnär. Det här medför att det finns flera tavlor som han målat. Förra fredagen blev jag kontaktade på Facebook av en kvinna som hade två tavlor ifrån sitt föräldrahem och undrade om jag ville köpa dem båda för 500 kr. Jag sa ja, och de är så himla fina! Stora dessutom den största är så pass stort att den gick om min Orsatavla som han målat också.

Otroligt fina är de båda två också. Tänk om jag fått visa mormor alla mina fina tavlor jag fått tag på som han målat efter hennes död. Det känns dock som att jag kommer nära henne vid varje tavla, just för att hon var sin pappas flicka om man säger så.

6 Comments

  1. Så otroligt fina tavlorna är. Roligt att du blev kontaktad och fick köpa dessa. Jag antar att det är så roligt att kunna ha tavlor som någon från ens släkt har målat. Så kul att se när de sitter uppe på väggen också.

  2. Å vad kul att få en sån förfrågan på Facebook. Jag hade trott att det inte va sant eller att det var fejk ?.
    Men så kul att du fick hem dem. Dem är jättefina! ??.

    Vad fint att du känner att du kommer närmre din mormor igenom tavlorna.

    Ta hand om dig & va rädd om dig❣️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: