fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Min barndomsjul.

Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Firades alltid tillsammans med min mamma, mina syskon samt mormor och morfar. Oftast befann i oss i Maggås hemma hos mormor och morfar. Där åt vi julmat, väntade på paketen och tomten. Sedan minns jag hur min syster Cilla samt jag brukade leka med Barbie som vi oftast fick tillsammans på övervåningen.

Det där pirret på julafton, att vänta på paketen. Vi fick alltid något på morgonen och sedan hemma i Orsa innan morfar hämtade oss till Maggås. Jag minns hur det alltid var snö, och hur fina alla var. Mina barndomsjular får mig fortfarnade varm i hjärtat. Julen är underbarast för barn helt klart!

8 Comments

  1. Har alltid sagt att jul är till för barn, inte för vuxna. Du beskriver det så väl hur man kände som barn – spänningen, väntan och överraskningen. Så kan en vuxen inte känna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: