Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Djurfotografering Informationsteknik Städa

Årets juliga-djurkort!

På julafton så tog jag foton på Skilla, men även två av Björns tre katter. Insåg att fota djur är som att fotografera barn, mycket svårare än man kan tro. Men tycker ändå de blev söta.

Annars då? Jag påbörjade igår mitt evighetsgöra att lägga mina okategoriserade inlägg i kategorier. Med tänkte på att jag har kvar från november 2009 fram tills december 2017, så är det alltså en hel del. Men en dag är mitt mål att ja kategoriserat allt. Önska kan man ju inte sant? Tror det blir så mycket lättare att hitta här då också.

Jag har även varit till tippen idag och slängt saker, tänkte strax ta en promenad med Skilla och sedan fortsätta med det jag gjort innan på bloggen.

14 Comments

 1. Imponerande så bra Skilla och Björns ena katt ställer upp som fotomodeller. Den andra katten var inte lika förtjust i julfotograferingen verkar det som. Men helt klart – bilderna är väldigt bra och ”söt-faktorn” är hög:-)

 2. Min hund har nog vant sig vid att bli fotad så för det mesta lyssnar hon, men ibland så vill hon bara inte …hahaha. Fina bilder!

 3. Liten kul utmaning att fota djur ?

  Det är sånt där man drar sig för att göra. Få ordning på bilder i datorn. Det tar sån tid åxå. Jag tänker att jag ska göra sånt där när jag är helt ledig. På julen, semester t.ex. Men ser blir typ aldrig av ?.

  Oja! Önska kan man alltid göra ?

  Skönt att slänga saker. Har vi med tänkt att göra nu i veckan. Får se om det blir gjort. Det är en sak att tänka än att göra det ?

  Ta hand om dig❣️

 4. Jag tycker fotona blev ursöta och vet du? Jag kan faktiskt tänka mig att det till och med är ännu svårare att fotografera djur än barn. Fattar inte hur du fick till det med både Skilla och katterna. Du måste ha världens tålamod.

  Jag avundas dig inte bloggarbetet du har framför dig, men det är en bra idé att göra så eftersom det sannolikt kommer hjälpa navigeringen och därmed även seo:n (som du säkert redan tänkt). Ska du placera i både kategorier och etiketter?

  Får jag lov att fråga: Hur många inlägg har du på bloggen? Du har väl hållit på sedan ever och skriver ju näst intill dagligen, så jag blir nyfiken. Förstår om du inte vill svara.

  1. Åh tack! Haha jo då har väl ganska bra tålamod.
   13058 inlägg har jag skrivit på bloggen ?. Började blogga 2004 ?. Precis kategorier samt etiketter. Grejen är den att jag hade allt i kategorier först, men så försvann allt innehåll på bloggen för två år sedan. För att få tillbaka allt så hamnade det i okategoriserat ?. Men jag tar der lite pö om pö liksom.

 5. Jag har alltid gjort kategorier från början just för att man vill ha det samlat, men hade jag inte gjort det hade jag nog velat göra som du med, men vilket jobb att göra med så många år. Samt ja det vart söta djurkort och det är ett knep att fota både djur och barn =D

  1. Grejen är den att jag hade kategorier för allt, men allt i min blogg raderades för två år sedan. Så fick lov att få tillbaka allt via en backup. Då hamnade allt i okategoriserat 🙁 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa