Idag har jag varit ner på stan en vända. Jag följde med Björn ner då han skulle handla, själv skulle jag hämta ut hans julklapp som jag och William beställde på julafton. Helt enkelt för att William glömt vilken skiva Björn ville ha, så det kunde vi ju inte fråga om. Han fick därmed först en tekopp från Rörstrands Swedish Grace och sedan skivan av oss. Så nu känns det bra i alla fall.

Efter vi varit där åkte vi förbi Björns kompis så Skilla fick leka med hans två hundar en stund i snön. Eller ja Skilla lekte mest i snön men lite med hundarna också, var kul att se hur roligt de hade ihop.

Jag åkte sedan med Björn hem, åt lunch där och hjälpte sedan till med att placera Plymouthen för vinterförvaring. Efter det så åkte vi mot stan, köpte lite Sushi på Maxi och åkte hemåt.

Väl hemma har jag städat, kollat på tv samt ätit min sushi. William har hängt med sina polare hela dagen. Känns som en bra torsdag, den sista för 2021. Märkligt att det är nyårsafton imorgon!

21 kommentarer

 1. Hänt lite saker för dig med idag. Vadå för skiva? Vad skönt att vad allt heter med jul är nu klart 😊.

  Kul för Skilla att leka lite med kompisar. Det finns alltid saker att göra hemma.

  Nä, det är inte klokt att det är sista dygnet på året!

  Ta hand om dig❣️🤗
  Jessifri85 recently posted..Lite produktiv dag

 2. Det verkar ha snöat i Falun idag;-) Hoppas att din Nyårsafton är lika lyckad som den sista torsdagen 2021.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År med betydligt bättre mående än det du haft i år.
  BP recently posted..Tråktorsdag

 3. Jag kan inte förstå att det här året är över. Samtidigt säger jag äntligen. 2022 kan bara inte bli sämre. Då jag bodde ihop med barnens pappa hade vi också en plymouth. 🙂

 4. Ja, det känns verkligen konstigt att det nu är ”slut” på året. Men samtidigt.. Blickar man framåt så vet man aldrig vad som ligger framför en, det är riktigt spännande det med. 🙂
  Tyckte han om skivan nu? 🙂

 5. Härlig torsdag du har haft. Roligt att skilla fick leka med andra hundar en stund. Själv har jag aldrig gillat sushi men tror det är en sak man antingen inte gillar alls eller älskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: