Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 52: Gott nytt 2022.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad hade du velat ha mer av i år?
 2. Vad har varit din största framgång i år?
 3. Vad ser du fram emot under 2022?
 4. Vad tar du med dig från 2021?
 5. Har du något nyårslöfte?


Vad hade du velat ha mer av i år?
Bättre mående och kanske framförallt det där andra sa till mig förra året att: ”Nu kan det bara bli bättre.” Var ju inte direkt så, har 2021 lärt mig något är det att: ”Det kan alltid bli värre.” Så mina förhoppningar för 2022 är inte speciellt höga.

Vad har varit din största framgång i år?
Att jag stått på mig när andra försökt trycka ner mig ännu mera. Jag har stått upp för mig och mitt. Vågat säga ifrån och ifrågasätta.

Vad ser du fram emot under 2022?
Inget, se svar ovan… Eller jo förresten ser framemot att börja med dagvård 5 dagar i veckan i 12 veckor på Dala ABC. Hoppas det ät vägen mot att bli frisk och fri.

Vad tar du med dig från 2021?
Att vara extra observant mot olycksfall i slutet av året…

Har du något nyårslöfte?
Nej, har aldrig löften. Men jag tänkte ha som mål att läsa minst en bok i månaden hela året.

20 Comments

 1. Du låter sannerligen ganska pessimistisk. Jag hoppas verkligen att det nya året ger dig en massa ny energi och glädje.
  Gott nytt År

 2. Som du säger, 2021 har inte varit ett bra år för dig och din hälsa. Men tycker ändå att du ska försöka vara optimist och hoppas att 12 veckor hos Dala ABC er till att du faktiskt kan må bättre 2022. Håller som vanligt tummarna för dig.

 3. Gott nytt år till dig med! Hoppas verkligen att din kommande dagvård kommer att gå bra <även om det säkerligen blir tufft också ❤

  Kram

 4. Den listan har jag nu skärm dumpat. Så den kommer jag nog att svara på.

  Ja, vi alla hoppas nog att 2022 blir ett bättre år.
  Ja, hoppas att du får gå dagvården varje dag i 12v. Man ska alltid stå på sig.

  Gott Nytt År på dig! ????✨???❣️

 5. Jag brukar inte kommentera ditt mående för du är så väl medveten om det själv. Stor självinsikt och du gör så gott du kan.
  Jag hoppas innerligt att du får bukt med det hela och en nystart hos dagvården.
  Varma nyårskramar!

 6. jag hade valt ett större umgänge och inte vara så instängd i över ett år…
  Vår största framgång är att vi i familjen är överens och accepterar varandras val då vi har olika åsikter om vaccinet, ärligt talat så pratar vi inte om det, barnen jobbar och finns ute i vardagen med smittorisker, vissa jobb kräver nog även vaccinering…
  Att hysterin i Svensk media slutar att bara visa negativa sidor och en massa lögner som lurar folk…
  Att jag ska tänka kritiskt, inte köpa allt som pådyvlas av Svensk media,,
  Jag tänker inte vaccinera mig då det visat sig inte hjälper vare sig från smitta eller sjukdom då två tredjedelar av vaccinerade ligger på sjukhus idag, jag väljer att fortsätta distansera mig med munskydd, har samma försiktighetsåtgärder som jag intog från dag ett.. Trots att läkare tror jag haft covid 19 pga mina matproblem…

  1. Jag är hellre hemma och skyddar mig mot detta virus än är ute och sprider det vidare. För mig räcker det med att riskera smitta på jobbet. Undviker att handla när många är där, beter mig nu som när pandemin startade.

 7. vi får verkligen hoppas att 2022 blir bättre än 2021. och det tycker jag att vi ska tro tills motsatsen är bevisad. hoppas aatt dufår dagvården som du vill ha. Gott Nytt År!

 8. Gott nytt år!
  Hoppas du blir hjälpt av att ha dagvård så du får börja må bättre. Att du sedan får känna att du börjar må bättre och njuta av livet. Hoppas dit 2022 blir bättre än vad du tror det ska bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa