Jag kör en bloggutmaning i december. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Tillsammans med Björn och Skilla. Eventuellt skulle Björns syster Emma komma förbi också. Kanske tar lite gott att dricka, men det visar sig. Annars blir det massor av god mat. William ska hänga med sina kompisar.

Jag brukar ju göra en årskrönika, får se om det blir idag eller imorgon. Allt handlar om jag får tillgång till dator.

Hoppas du får en fin nyårsafton!

14 kommentarer

  1. Önskar dig ett riktigt gott avslut på året och ett GOTT NYTT ÅR!
    Jag och F, min son, bestämde oss för att fira nyår var för sig. Jag behöver egentid och det behöver han också, fast han sa att han behöver sova så det gör han säkert.
    Har ställt lite gott att dricka på kylning och ska se lite playTV.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: