Dessa fina Orsa och moradräktsfigurer fick jag av min mamma sist vi sågs.

Det första inlägget för 2022. Det allra första orden skrivna i denna blogg för 2022, ett nytt år nu ska jag komma ihåg att skriva 22 istället för 21 på datum. Nu ska jag påbörja ett jämt år. Idag skulle min mormor och hennes tvillingbror fyllt 92 år om inte cancern tagit dem båda. Jag saknar dig mormor, varje dag finns du i mina tankar.

I år, och närmare bestämt den 30/4 fyller min blogg 18 hela år. Förstår ni hur många år det är? I år blir mina rader här myndiga. Men kanske allra märkligast av allt är att i år, den 3 oktober kommer min son gå från barn till vuxen. Då fyller han 18 år! I år ska han påbörja sitt sista år på gymnasiet, älskade barn. Hur blev du så stor? I veckan men förra året i bemärkelse fick du kallelse för mönstring.

I år fyller jag 38 år, och kan nog inte riktigt förstå det heller. Ett nytt år börjar nu, vad ska 2022 erbjuda? Ingen vet men idag börjar det nya året.

27 kommentarer

 1. Nu hoppas vi att vi kan få fylla 2022 med massa ljusa minnen och lägger 2021 bakom oss. Tänk vad barnen växer. Min yngsta blir 29 i år. Helt galet.

 2. Det är alltid svårt i början att skriva rätt siffror i årtalet. Jag skriver allt förra året sidfot när jag skriver datum i början av året. (Läs dom 3 första månaderna 😂) Så spännande att både din son och blogg blir 18 år. Tiden går så snabbt, jag har så svårt att förstå att Loui blir 6 år i oktober och börjar i skolan 🙈 Åldern är bara en siffra madde, 38 år är ingenting ju. Man är så gammal som man känner sig, jag känner mig fortfarande som 25-26 fast jag blir 32 i sommar 😅 Jag hoppas att du får ett bra år i år. Jag förstår dig om saknaden efter din mormor jag känner samma för min mormor ❤️
  Jennysvardag recently posted..Mysigt samtal vid 12 slaget

  1. Haha men jag är precis lika 😅. Tar de där tre månaderna och sen varje januari samma bävan att skriva fel. Ja men verkligen, känns som tiden gått sjukt fort bara. Hehe jo så är det ju, men är nog mer den där stressen vad man ska hinna med i livet som blir.

 3. Arton år med bloggen och sonen som fyller arton – grattis! Stort!
  Det finns alltid människor vi kommer att sakna, och det är fint att odla minnena efter dem.
  Jag hittade inte din januari-utmaning, letade överallt här men måste inte ha letat på rätt plats?
  Carita Liljendahl recently posted..Sprakande ny start på 2022!

 4. Hej, och Gott Nytt År… Jag hittade din blogg via en annan rätt ny jag upptäckte här om dagen. Alltid trevligt med nya härliga bloggar och Grattis, du har ju bloggat länge läste jag 😊 om jag får det att lyckas med länkningen så kommer jag nog att använda mej av dina månadsfrågor, det verkar vara ett trevligt inslag i vardagen 👍😊

 5. Att skriva 2022 för mig va inte konstigt. Värre när det gick från 1999 – 2000. Va då ju helt andra siffror.

  Du har lite att se fram i mot. Kul 😃. Oj! 18 år bloggat. Det är några år. 😊. Måste jag med kolla när jag börja blogga. Men absolut inte lika många år som du.

  Det är skönt att inte veta vad detta år kommer att erbjuda. Men iaf så har ett nytt år börjat.

  Ta hand om dig❣️
  Jessifri85 recently posted..Gott Nytt År!

 6. 18 år!!! WOW! Då är din blogg myndig, helt klart. Min fyller 14 i år, så den är fortfarande tonåring;-)
  Kul att även William blir myndig 2022 och får köpa alkohol på Systemet – bland annat;-)

  PS. Kul att du rekommenderade din mamma att börja blogga, och att du tog mig som exempel. Tusen tack för dina fina ord:-) DS:
  BP recently posted..Nyårsdagen med bokmärke

  1. Ja du det är minsann många år! Känns lite skumt med arton år, men ja tiden är som tiden är. Ja det är kul. Han får ju inte handla på systemet det är 20 år där 🤪. Men ta körkort får han i alla fall 🥰.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: