Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 3: Målbild

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad gick du i mål med senast?
 2. Vad blir du inte klar med?
 3. Hur skulle du vilja göra om hemma?
 4. Vad siktar du på i helgen?
 5. Vad är något du vill göra i år?


Vad gick du i mål med senast?
Denna vecka. Ingen covid19 ännu, och nog är det ett form av målsnöre med tanke på situationen vi befinner oss i.

Vad blir du inte klar med?
Att kategorisera mina blogginlägg. Som ni som följt mig länge vet kraschade bloggen december 2019 vilket resulterade i att ALLA kategorier försvann… Jag har fixat en del men är nu kvar på de som är okategoriserade och det är runt 1800 inlägg kvar… Massor tänker ni, MEN jag har liksom gjort extremt många redan så för mig är jag närmare målsnöret…

Hur skulle du vilja göra om hemma?
Jag trivs väldigt bra här. Kan inte komma på något.

Vad siktar du på i helgen?
Att få vila, speciellt då behandlingen för mina ätstöringar drar igång på tisdag.

Vad är något du vill göra i år?
Njuta mer, läsa böcker (just nu lyssnar jag på ljudböcker så har blivit massor. Har snöat in mig på förintelsen) och börja våga umgås med människor.

3 Comments

 1. Vilken fantastiskt fin bukett du visar:-)
  Det var rätt så positiva svar på Elisas frågor, och det gör mig glad. Jag klappar mig också på axeln varje helg och gratulerar mig själv till att jag klarat ännu en vecka utan att bli smittad. Men ingen idé att hurra för det heller, inte än i alla fall…
  Önskar dig redan nu all lycka i världen med behandlingen för dina ätstörningar.

 2. Vilken fin bukett 🙂
  Det är verkligen bra jobbat nu att inte få covid, jag har inte heller haft det (än) 😛
  Kul att du vill läsa mer, det finns ju verkligen hur många böcker som helst som utspelar sig under andra världskriget.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: