Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Shopping Cervera, kastruller Anders Petter.

Jag har samlat ihop till presentkort igen. Föreställde de två nya Muminmuggarna som kommer ut i februari, men passade även på att köpa dessa fina kastruller av märket Anders Petter på Cervera. Mina kastruller jag haft tidigare är från IKEA. Inget dåligt med IKEA men jag ville prova någonting annat också. Tror det här blir perfekt!

14 Comments

  1. Jätteläckra kastruller. De liknar kastrullerna som Jamie Oliver tagit fram. Har en själv. Den är suverän och långt ifrån ”IKEA-känsla.

  2. Hoppas att du blir nöjd med dina kastruller. När vi bytte kök och spis köpte vi nya och det blev från IKEA. Tycker att de är väldigt bra faktiskt.

  3. Vad roligt att du lyckats få ihop till presentkort så du kunde förbeställa två mumin muggar. Nya kastruller behöver man skaffa ibland och kan vara kul att testa ett nytt märke ibland. Du får gärna visa muggarna när du fått dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.