Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En flygresa…

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Den senaste flygresan jag gjorde var på planet hem från Tunisien juni 2000. Någon plan att flyga har jag väl inte direkt efter det, jag minns mest skräcken i luften och lättnaden när vi landat.

1 Comment

  1. Oj då! Det var ju synd att du fick avsmak att flyga och därmed såklart åka på semester utomlands. Okej, visst kan man ta bilen till åtminstone kontinenten, men… Hoppas att du kommer att längta till ett speciellt land ändå någon gång. Det är faktiskt riktigt roligt att resa. Å att flyga i ett flygplan är faktiskt säkrare än att åka bil på E4:an.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d