Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En insikt jag fått!

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att livet inte har några Quick fix, jag trodde i början av min dagvårdsbehandling här på Dala ABC att jag skulle gå tio veckor och sedan vara frisk från min ätstörning. Så är inte fallet har jag förstått, det kommer ta tid men jag har fått redskapen till att börja åtminstone.

2 Comments

  1. Så är det nog ganska så ofta. Man får redskapen för att kunna hantera situationen men det kan ändå ta sin lilla tid.

  2. Ja du, det är ju samma sak när man är alkoholist eller tar droger. Inga quick fixes där heller. Man måste kämpa på hela sitt liv, men jag har förstått att det går lättare och lättare ju längre tiden går. Dala ABC ger dig ”verktygen” som du får använda framöver. Det kommer att gå bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: