Jag är en nörd, jag är barnslig och tycker fortfarande om leksaker och barnsligheter. Därför kändes det helt rimligt att dra till Lidl och köpa hushållspapper med Star Wars, samt strumpor med Lilla Sjöjungfrun och Jasmine från Aladdin.

Köpte även med mig en äggförvaringslåda, och matgrejer. Jag är helnöjd!

8 kommentarer

 1. Men så kul, vi är sällan på Lidel men vet att farmor är, måste be henne kolla om det finns här med. Så kul tips – såna älskar jag.
  Therese recently posted..MÅNDAGSVIBE

 2. Hahaha! Jag brukar köpa hushålls- och toapapper från Lidl. Nu har jag inte sett en enda Starwars film – ooooops. Men min man har sett alla. Så det får väl bli en liten tripp till Lidl i veckan. Tack för tipset:-)
  BP recently posted..Selfie #18

 3. Åh, min son älskar starwars och samlar på allt som har med det att göra, kanske ska överraska honom med toapapper 😂 Jag är också lite nördig men mer för Harry Potter!

 4. Alltså vad häftigt med hushållspapper med star wars. Jag är inte så insatt i star wars men jag hade lätt kunna köpt det. Så snyggt😍 Strumporna med lilla sjöjungfrun var ju så söta. Undrar om mitt lidl har strumporna eller om de är slut.

 5. Visst är det härligt att få behålla sitt barnasinne oavsett om det skulle ses som nördigt eller inte! Jag har alltid ett halsband med Lilla My runt halsen. Tror egentligen att det är ett barnsmycke, men det bryr jag mig inte om för jag gillar Lilla My 😁 Så mycket bra saker du hittade på Lidl – brukar också handla en massa roliga och lite udda saker där! Hoppas du får en fin onsdag! Kram 💖

  Heléna recently posted..Har svårt för valborg sedan pappa dog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: