Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Hemma hos mig

Att återfinna barnbestick Disney med Musse Pigg.

När jag var liten gav min mamma mig barnbestick med Disney på. Det var en kniv med Kalle Anka, en gaffel med Mimmi Pigg och en sked med Musse Pigg på. Skeden försvann och sedan dess har jag velat ha tillbaka den. I trettiofyra år har jag funderat på min sked tills jag såg den tillsammans med en gaffel och kniv med Musse Pigg på. Jag la ett bud och vann, nu är skeden hemma igen.

Jag känner alltid mig som han farbror i barnboken Hattjakten när jag får tillbaka saker från min barndom. Det gör mig hel igen, som att jag själv får välja vart det tog vägen. Ren och skär glädje! En sked med Musse Pigg som varit försvunnen men nu tillbaka, om än inte helt samma men definitivt lika!

8 Comments

  1. Vad kul att du hittade den du saknade. Har både skeden och gaffeln själv. Fick de av farsan som skickade ner den hit med ett brev. Hans fru hade hittat dem när hon rensade besticklådan. De använde jag när jag skulle börja lära mig äta.

  2. Mina barns ligger kvar i besticklådan. Numera slåss barnbarnen om dem, även om jag är osäker på om de vet vem Musse är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa