Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bilar Naglar & fransar

Nya naglar, en besiktad bil och soligt väder.

Igår så blev mina naglar fixade av fina Katrin på Daily life spa här i Falun. Efteråt så åt jag lunch hemma innan det var dags att ombesikta bilen. Grejen var att de skrivit fel på besiktningsprotokollet så Björn bytte fel sak. Dåligt men jag orkade inte ta upp saken igår, hade kanske fått rabatt men jag ville bara få allt ur världen. Nu är bilen i alla fall nybesiktigad och får köras utan hinner i ett år till.

Idag då? Jag ska ner till Falu vårdcentralen på Södra Mariegatan och ta bort stygnen på mitt finger. Utöver allt annat man gör på veckodagarna då.

Solen skiner i alla fall och jag ska njuta av den saken också. Älskar verkligen när solen skiner!

8 Comments

 1. Men hur kunde de skiva fel sak på protokollet? Jaja, nu är bilen godkänd iallafall, det är alltid skönt när man rullar ut med blankt papper.

 2. Snygga naglar ???. Ibland orkar man inte ta saker. Skönt att bilen gick igenom i alla fall ?. Hoppas att det gick bra att ta bort stygnen å att fingret läker fint nu ?.
  Jag Älskar ? med när solen skiner ☀️. Tar varje stund som går att njuta i solen ☺️

  Ta hand om dig❣️?

 3. Skönt då bilen är godkänd.. Alltid lika nervöst då bilen ska få sin dom tycker jag. Snygga naglar du fick. Är alltid lika avis då jag ser kvinnor med vackra naglar.

 4. Otur att de hade skrivit fel sak som behövdes bytas men skönt att du nu kan köra ett år till. Så fina din naglar blev. Älskar själv också solen och här har det varit. Hoppas det gick bra när du skulle ta bort stygnen.

 5. Jag gillar gult och svart i kombination, så de här naglarna är helt i min smak. Jag har aldrig fått naglarna fixade och inte heller insett hur kreativt nagelfix kan vara. Inspirerande att se det så här!

  Tråkigt när pappersfelen spiller över på ens egna beslut och man lagar hela saker. Jag kan också vara sån att jag bara gör och får saker överstökade, då det ibland känns lättare än att klaga/ta upp felen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: