En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

8 kommentarer

  1. Åh så fin klänningen är! Gillar även den blå toppen. Får du gåvan oavsett om du handlar något själv? Gillar att årets mode erbjuder så mycket mönstrat. Jag blir glad av mönster, haha. Särskilt småblommigt.
    Hannas krypin recently posted..Vilken miss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: