Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Senaste gången jag var ut…

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

På krogen eller uteservering var innan pandemin. Jag har inte vågat mig ut på något dylikt alls sedan dess. Eller visst ätit mat ute, men tänker främst på att ta någon öl eller liknande.

2 Comments

  1. Att ”äta ute” har vi gjort under hela pandemin. Med det menar jag äta lunch på restaurang. Däremot har vi inte ofta varit ute och tagit en AW-öl. Inte ens ute. Märkligt egentligen. För sitter man inne på restaurang och äter en lunch är det ju betydligt mera ”logiskt” att ta en öl/en vinare på en uteservering. Ändring krävs;-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: