fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Senaste gången jag var ut…

2 Comments

  1. Att ”äta ute” har vi gjort under hela pandemin. Med det menar jag äta lunch på restaurang. Däremot har vi inte ofta varit ute och tagit en AW-öl. Inte ens ute. Märkligt egentligen. För sitter man inne på restaurang och äter en lunch är det ju betydligt mera ”logiskt” att ta en öl/en vinare på en uteservering. Ändring krävs;-)

    BP recently posted..Skyltsöndag #371

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.