Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Kapad Instagram och surigheter.

Jag har varit förskonad från att bli kapad. Men nu var det alltså min otur. Känner mig som en idiot. Har så klart fixat med allt annat och har aldrig samma lösenord på flera platser. Men känns så klart tråkigt, samtidigt kanske det är dags för en nystart? Jobbigt bara att lägga till alla man följer igen. Ni som följt Orsakullan kan alltså ta bort den, vill ni följa mig nu är det saramadeleine.se som gäller på Instagram.

Har sparat alla bilder sedan tidigare så på så sätt är det lugnt, mest trist med Storys men sådant är livet. Är glad att det inte var bloggen, då hade jag gråtit!

11 Comments

  1. Men nej så trist, det där är verkligen så surt. Jag har klarat mig hittills och skulle nog gråta floder om min blev kapad. Man hoppas ju så att det går att återställa då och då tillbaka. Men du kan inte få hjälp av instagram? Att få tillbaka din?

  2. Det är SÅ surt med dessa kontokapningar, som troligen ändå sällan ger kaparen nåt annat än förnöjsamhet för att hen lyckats skapa problem för andra… Jag har tvåstegsverifiering på WordPress (bloggen) sedan jag fick meddelande att någon hade försökt ta sig in där. Nu krävs sms till min telefon för att kunna logga in på WP.
    Söndagskram till dig!

  3. Så himla ledsamt! Vad får man ut när man kapar andras INSTA? Så korkat och onödigt. Men en himla tur att du hade backup på bilderna. Det är nästan det viktigaste.

  4. Så trist att det finns folk som inte har något eget liv. Har avföljt din gamla och börja följt din nya. Du måste haft väldigt otur. Jag har inte blivit drabbad än. Tur i oturen att det inte var bloggen som du skriver.

  5. Usch jag blev så ledsen för din skull när jag såg det! Att folk inte skäms…Har börjat följa dig på nya kontot. Men är ju galet att du inte kan få hjälp av Instagram till att få tillbaka ditt konto. Så dåligt! Förstår att det måste kännas väldigt surt. Skönt att du hade bilderna sparade sen tidigare iallafall❤️

  6. Hemska tanke om bloggen blivit kapad! Höll på att få min instagram hackad för ett par år sedan. Innan dess hade jag samma lösenord till allt. Efter den upplevelsen bytte jag lösenord till allt och fick skriva upp mina konstiga lösenord som jag hittade på. Har lagt till dig på instragram.

  7. Tråkigt att detta hände dig. Inte alls kul. Råkat ut för något liknande själv på facebook. Var inte alls kul. Men får gå in och följa din nya instagram 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: