Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Sista juni, har du semester?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Japp haft semester sedan den 17 juni, den 1 augusti börjar jag jobba. Nytt jobb men samma form av arbetsuppgift som specialpedagog.

2 Comments

  1. Jag jobbar igen. Var ledig förra veckan, men nu är jag tilbaka. Min huvudsemester blir i augusti/september i år. Sparar det bästa till sist. Däremot kan jag göra roliga saker ändå tänker jag.

  2. Då har du ju några veckor kvar att njuta av ledigheten. Det ska bli spännande att börja ett nytt jobb på en annan skola.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa