Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Migrän & spänningshuvudvärk Porslin

En dag med huvudvärk & paket med böcker.

Jag gnäller aldrig på sommaren. Men igår var det kvavt och åskan och regnet låg i luften. Det medförde så klart en bieffekt för mig som funnits så länge jag kan minnas huvudvärk. Blev en dag på soffan, tittade på Umbrella Academy en serie jag följt i många år nu.

Annars hände det verkligen inte så mycket igår. Jag tog mig tiden på kvällen att städa upp lite här hemma, bar upp böcker till biblioteket/kontoret. Jag är medlem i både Bonniers Bokklubb och Månadens Bok, åtagandet var att köpa tre böcker under ett år. Så jag slog till nu, tänkte gå ur båda men blev erbjuden premier om jag stannade i ett år så ja varför inte? Fördelen var också att slippa avbeställa månadens bok.

Så nu väntas det porslin för min del. Ja du läste rätt, det väntas mer koppar! Men är man nörd så är man.

7 Comments

  1. Ja, det har varit flera sådana dagar, sen midsommar som minst hos oss. Olidligt ?
    Mysigt med lite bok köp. Älskar böcker ?

  2. Jag gnäller alldeles för mycket på värmen men älskar samtidigt sommaren. Hos mig var det ett par åskknallar och så kom regnet. Var skönt med en paus. Skönt att plocka undan lite. Drömmen ju att ha ett eget litet bibliotek. Har alltid älskat att läsa. Ser att du har en bok av en av mina favoritförfattare, jag gillar verkligen Lucy Dillons författarstil. Så bra ju att komma undan att avbeställa månadens bok. De är bra på att hitta på premier som gör att man vill stanna kvar.

  3. Migrän/huvudvärk är ingen höjdare, speciellt inte under sommaren. En himla tur då att du fick ett paket med böcker. Å nu har du ju gott om tid på dig att läsa dom.
    ”Britt-Mari var här” har jag läst. Älskar Fredrik Backman. Har läst alla hans böcker. Just nu håller jag på md ”Vinnarna”.

  4. Usch så jobbigt med huvudvärk! Jag brukar få migrän när det är kvavt ute så relaterar. Skönt att städa upp hemma! Blir spännande att se vad för porslin du köpt ?

  5. Åh vad kul med böcker 😀 Jag som är riktig boknörd blir ju sugen på att köpa böcker. Skulle vilja läsa förintelsens barn. Och så blir jag också lite intresserad av Den hemliga gåvan. Tycker det är ett fint omslag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.