Dark Mode Off / On
Loppis & second hand

En kaffebryggare till fyndpris.

Såg att en person sålde en kaffebryggare på Marketplace för 250 kr. Den maler kaffebönor och sedan får man alltså kaffe efteråt. Den är dessutom smart så den kan styras med app. Perfekt, kanske ännu mer perfekt eftersom min kaffebryggare gick sönder för ett tag sedan! Jag är nöjd!

Just att fynda secondhand är verkligen min grej.

8 Comments

  1. Smart, även om jag aldrig sett en sådan kaffebryggare förut. Kör på med min Nespresso och kapslar… än så länge i alla fall:-)

    1. Nespresso tror jag Björn har. Mycket gott kaffe, William undrade dock varför jag ska ha tre olika. En kaffebryggare (den ovan) en Dolce Gusto, och sedan min Tassimo.

  2. Åh! En sån kaffebryggare ville jag ha innan jag fick en moccamaster av pappa 🙈 vilket bra fyndpris som du hittade, dom där brukar kosta en hel del ju. Vad skönt att du kan använda dig av en app för att göra kaffe 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: