Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

Specialpedagog: Ett nytt kapitel i form av gymnasiet.

Det börjar nu det nya, ett annat kapitel något jag sett framemot sedan jag blev erbjuden jobbet på Drottning Blanka här I Falun. Det ska bli så roligt, tänk att jag kl 9:00 går in genom dörrarna och kommer arbeta som specialpedagog på en gymnasieskola. Det här är verkligen något som känns bra. Jag har så länge funderat kring min framtid, vad vill jag göra? Något nytt har jag förstått varit viktigt för mig, nu blir det något nytt. Jag får nu lära mig något annat, nog för att jag kan mitt yrke men det blir ändå några förändringar.

Jag ser framemot denna dag, visst jag kommer förmodligen att vara helt slut när jag lämnar jobbet imorgon. Första dagarna och månaderna är alltid något där man på ett nytt jobb är just ny, men det ska bli lärorikt.

Sedan inser jag att det förmodligen blir väldigt intressant sen att sluta för dagen och bara gå hem, att vara helt ledig. Kan knappt förstå hur det ska gå till? Att inte ha jobb efter jobbet för första gången på åtta år! Men det kommer bli bra detta, jag känner i hela kroppen hur bra det kommer att bli.

Önska mig lycka till nu!

10 Comments

  1. Vad spännande med nytt jobb, lycka till!! 🙂

    Kul att du kör utmaning med frågor i augusti också. Ska försöka svara på någon/några frågor…. Men verkar vara något med länken till frågorna, kommer inte in på den. Ha det fint!

  2. Önskar dig absolut lycka till på det nya jobbet. Klart att det blir korvstoppning i början, men det blir det ju alltid när man börjar ett nytt jobb. Hoppas verkligen att du kommer att trivas på Drottning Blanka.

    1. Som lärare och specialpedagog tidigare har jag haft ferietjänst. Det innebär att man jobbar 10 timmar utöver sin arbetstid varje vecka. Man blir liksom aldrig ledig då, utan jobbar varje dag även när man är hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d