Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Polisens dag, berätta om en polis.

Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Får medge att jag har väldigt lite berättelser om poliser. Det enda jag kan berätta är nog när William och hans barndomsvän Oliver hittade en plånbok när de var små. De lämnade in plånboken, det visade sig att den tillhörde en pensionerad polis som var 80+. Han hade blivit av med plånboken för 20 år sedan och blev jätteglad att den blev hittad. Allt detta fick jag veta när jag hämtade hittelön åt William och hans kompis.

Även om jag aldrig träffade den polisen, så var det fint att veta att han blev glad över att William och Oliver lämnat in den.

6 Comments

  1. Det var en riktig solskenshistoria. Jag menar att få tillbaka en plånbok som man tappat 20 år tidigare – hur ofta händer det…

  2. Förstår att polisen vart glad att de hittade hans plånbok efter 20år. Ödet spelade nog in det. Det var ju kul att de fick en hittelön. Själv har jag inte hellre någon berättelse.

  3. Förstår att polisen vart glad att de hittade hans plånbok efter 20år. Ödet spelade nog in det. Det var ju kul att de fick en hittelön. Själv har jag inte hellre någon berättelse om en polis.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: