Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Skilla vår mellanpudel

Grattis Skilla på din födelsedag!

Idag fyller hon min älskade lilla gumma tre år! Som hon fångat mitt hjärta lilla Skilla. I morse var hon morgontrött men även glad över allt gott hon fick. Hon blir kalasfirad på sitt dagis idag också.

Sen även i eftermiddag av mig, i helgen ska jag ha kalas med William och Björns släkt. Det har efterfrågats då vi hade kalas åt henne förra året.

Hipp hipp hurra! På din dag Skilla! Tänk att just jag får vara din ”människo-mamma”.

16 Comments

 1. Grattis till Skilla!! ??????.
  Kul att dem grattar Skilla på hennes dagis.
  Kul att Björn & William vill ha kalas för Skilla åxå ?.
  Vilken tur att det var just Skilla som fick komma till dig. Hur gick det till?? Du får gärna berätta det i ett inlägg.
  Ta hand om dig! Kram❣️?

 2. GRATTIS Skilla ?? Det är klart man som ”mamma” ska fira sin vovve. Här brukar det bli både Tårta (hundvänlig med sånt min älskar) och present.
  Tyvärr vill jag stanna tiden några år nu då min ”bebis” snart blir 11 år…. var tog tiden vägen? Dock är hon en pigg och glad 11-åring tack o lov!!

  Nospuss skilla från min 4benta ?

   1. Ja, haft min älskade tjej sedan hon var 8 veckor och älskat/älskar varenda sekund med henne. Man får så mycket glädje, lycka och kärlek ( och bus ?) de åren man har dem och sen har man många härliga minnen… Förlorat 2 hundar och vet att det blir tufft men det är då, nu myser vi och njuter av tiden vi har ?

 3. Stort grattis till söta Skilla på födelsedagen! <3 Djur är verkligen helt fantastiska, förstår att hon fångat ditt hjärta med storm. Är samma med mina katter, dom är min familj och jag älskar dom så 🙂 Va kul för henne att bli så firad! och visst förtjänar dom att firas! 😀

 4. Grattis såklart Skilla ? Så trevligt när du nämner ” människo-mamma” så säger vi också till vår fyrbente vän. Vår Lola är bra lik din. Vi har en blandras av la hapso och pudel. Hon har en krullig päls liksom så vi klipper henne kort typ var tredje månad annars blir pälsen så stökig, den är tät och fodrar mycket omvårdnad, men huvudet och blicken är lik Skilla. Numer har vi bara en hund sedan två år tillbaka… dom här två höll på med alla möjliga upptåg runt på våran gård och nära till havet fick de ströva fritt så du kan tänka dig hur de såg ut ibland. Jag eller vi har vandrat i många mil med dessa hundar ute i skogen, vid havet eller på isen. Många berättelser om vandringar från tidiga timmen till sena nätter finns beskrivna på min sida. Oj vilken kärlek och njutbara stunder dessa fyrbenta vänner gett mig mör vi vandrat över stock, sten, bäckar, skog eller is… vi har även gått spårningskurser med dem. Vill du läsa någon berättelse skriv Tussan eller Lola uppe i högra hörnet på ”sök rutan”. Igår hände en märklig grej: Jag får tidigt innan frun och vovve vaknat, jag kom hem efter 18 tiden… Lola åt inget och hade stått två timmar vid dörren… jag tog henne till matskålen när frun berättade det och sa varsågod, då åt hon upp allt. Hon får lite medicin inlagt i maten så det är lite viktigt att hon får i sig det. En läkare gör ett experiment med henne under en månad. Hon har opererat bort en klo och trampdyna och har drabbats och drabbats av artros i en höft… så hon går inte lika långa sträckor numer… det var meningen att framtassen skulle öppnas igen där klon var borta förra veckan egentligen men de medicinerar nu i stället. Hon har ett blåsljud på hjärtat som upptäcks nu… vi har en duktig veterinär som tagit hand om henne. Vi har fått en ny hund för hon leker med gossedjuren igen och är mycket piggare och rapp igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: