Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar & höstkänslor.

Jag har tidigare alltid haft akrylnaglar, men nu senast provade jag gelnaglar. Jag tror det passar mig ganska bra, men ja det visar sig för det här är ju bara några dagar som jag provat nytt på. Det blev lite naglar åt det bruna håller med Louis Vuitton som mönster på. Verkligen jättefint och jag är supernöjd! Färgen känns höstig, och livet nu framkallar om inte annat höstkänslor.

14 Comments

  1. Så fina naglar blev. Själv har jag alltid haft gelnaglar när jag gjort naglar. Har aldrig provat akrylnaglar. Skulle nog ta gelnaglar om jag skulle göra naglar igen-Fin färgen är och som du skriver framkallar den höstkänslor.

  2. Nu kan inte jag de olika ”nagelsorterna”, men på bilderna ser det ut som om de är dina egna naglar och inte påklistrade varianter. Är urdålig på sådant. Gillar färgen och Vuitton mönstret!

  3. Jag har själv aldrig fixat naglarna så men tycker dina naglar blev väldigt fina och jag tycker om färgen. Jag har målat mina naglar några gånger och då blir det lila eller mer åt det hållet dina naglar är 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: