fbpx
Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar & höstkänslor.

14 Comments

  1. Så fina naglar blev. Själv har jag alltid haft gelnaglar när jag gjort naglar. Har aldrig provat akrylnaglar. Skulle nog ta gelnaglar om jag skulle göra naglar igen-Fin färgen är och som du skriver framkallar den höstkänslor.

  2. Nu kan inte jag de olika “nagelsorterna”, men på bilderna ser det ut som om de är dina egna naglar och inte påklistrade varianter. Är urdålig på sådant. Gillar färgen och Vuitton mönstret!
    BP recently posted..Glad måndag

  3. Jag har själv aldrig fixat naglarna så men tycker dina naglar blev väldigt fina och jag tycker om färgen. Jag har målat mina naglar några gånger och då blir det lila eller mer åt det hållet dina naglar är 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.