fbpx
Dark Mode Off / On
Fem en fredag

Fem en fredag v. 40: Gång

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Var gick du senast en promenad?
 2. Vad har du för vardagsskor?
 3. Hur många steg ungefär går du en vanlig dag?
 4. Är du den långsamma eller snabba i gångtrafiken?
 5. När är du som mest aktiv?

Var gick du senast en promenad?
Runt här där jag bor, eller ja längre men vill inte berätta mer än så. Vet av erfarenhet att man kan få folk som förföljer en om man berättar för mycket.

Vad har du för vardagsskor?
Ett par vita FILA.

Hur många steg ungefär går du en vanlig dag?
Jag har klocka, men försöker undvika att kolla steg numera eftersom det triggar min ätstörning.

Är du den långsamma eller snabba i gångtrafiken?
Den snabba, brukar tävla med folk framför mig utan att de vet om det.

När är du som mest aktiv?
Skulle säga förmiddagarna. Är otroligt seg på kvällen.

14 Comments

 1. Som hundägare kommer man automatiskt ut och det tycker jag är bra. Själv kollar jag aldrig antalet steg under en dag för det tycker jag är totalt ointressant. Däremot så vet jag ungefär hur långa våra långpromenader är. Själv går jag snabbt.

 2. Det är lite skoj att jämföra sig med andra hur fort man går, det är kul att gå om någon yngre. Jag kan tänka mig att stegräkning kan trigga igång ätstörningen så det är bra att du undviker att kolla det. Ta hand om dig med kärlek till din kropp och själ!

 3. Det där med att tävla med ”folk” framför en känner jag mycket väl igen. Det är liksom en sporre tycker jag;-)
  Däremot är jag ingen morgonmänniska som du.

 4. Samma här, på förmiddagarna är jag igång och är halvt död på kvällarna. Kan knappt hålla ögonen öppna om jag sätter mig i soffan på kvällarna. Ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: