Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

När hösten hälsar på.

Jag och Skilla åkte ut till Björn idag. Vi tog en promenad runt i skogen och hamnade en stund vid dammen. Så oroligt vacket nu när hösten är inne i finhöst men om ungefär tre veckor ungefär i samband med att vi ställer om klockorna, övergår vi till fulhöst.

Annars har jag tagit det ganska lugnt, det är lite mycket just nu känner jag. Försöker att landa i det och inte stressa upp mig men ja, ibland är det är bara mycket som sker. Jag försöker att inte stressa upp mig.

17 Comments

 1. Men wow vilken plats, så vackert! Är så fint att vara ute och promenera i naturen och upptäcka nya platser, hösten är ju så vacker med alla färger också. Får njuta denna tiden innan det blir kalt ? Skönt med lugn dag, kan verkligen behövas!

 2. Härligt att ta en promenad i fin höst ? vädret ??. Mm fin höst vädret är ju bara en kort period. Så gäller att ts vara på de fina färgerna på tråden som är nu.
  Hade inte koll på när det går över till ”fullhöst”. Så tack för det ???.

  Det är viktigt att inte stressa upp sig i onödan. Mm jag har ganska mycket med nu. Men så är det i perioder ?. Då gäller det att hitta dem små vilo pouserna.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

 3. Bästa och vackraste bilden du lagt upp EVER:-) Ett konstverk! Ett fantastiskt foto.
  Tack för att du fick påminna mig om den eländiga vintertiden – YUCK! Det känns fortfarande ganska avlägsen att ställa om klockan och leva i totalt mörker.
  Take it easy before you go crazy… sa en gambier till mig en gång när vi besökte Gambia. Å han hade rätt!

 4. Så otroligt fin bild du tagit. Ja hösten är definitivt här. Så fin färger på bladen på träden. Det är bra att du tar det lugnt när det känns som det är mycket. Du gör helt rätt att inte stressa upp dig över då det kommer lugna sig någon gång. Här har man lagom med saker att göra vilket är skönt.

 5. Vilken härlig plats att vara på. )-g har alltid älskat hösten då det händer mkt denna månad. Skönt för skilla med o gå promenad i det vackra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.