Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Loppis & second hand

Gratisfyndat på Facebook.

Jag är ju relativt aktiv på Facebook, och om man har tur kan man göra riktiga fynd där. Som jag i veckan, en kollega från min förra arbetsplats skänkte bort lite saker så jag passade på att ta. En boklåda, eller vad det kan heta? En bok som egentligen är en trälåda, ett tidningsställ och nyckelsskåp. Verkligen helt perfekt och gratis dessutom!

6 Comments

  1. Ja facebook är väldigt bra då man kan göra fynd. Dessutom är ju gratis aldrig fel. Vad bra med nyckelskåp och tidningsställ. Själv har man hittat filmer till ett väldigt bra pris. Har även hittat en säsong av Outlander som bara var kollad på en gång till ett billigare pris.

  2. Åh det är ju verkligen toppen när man hittar gratis saker att fynda! Ser ut och vara fina saker desutom. Jag använder inte marketplace men börjat använda tradera på äldre dar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: