Dark Mode Off / On
Reklam

Klockan, det självklara valet.

Jag älskar verkligen klockor, och det finns alltid en klocka på min arm. Det är så en sådan enkel associerar men det är väldigt vackert och enkelt. Om jag inte har en klocka på min arm så känner jag mig naken. Det där låter ju kanske konstigt för vissa, men att gå ut utan klocka är som att gå utan en tröja.

Det finns verkligen många klockor som sticker ut lite extra och en sådan var mockberg klocka jag föll så klart för de rosa, jag älskar verkligen rosa som färg och klockan jag bär idag är inte helt otippat just rosa. Det är någonting speciellt med just rosa klockor, de syns och dessutom så var dessa klockarmband så otroligt fina då de lite glänser, kanske främst det i metallicfärg. Nu lät det nästan som att jag skriver om bilar, men det finns ju någonting sant i det där att metallic har någon extra fin färgsättning.

Så varför känns då klockor så speciellt för mig? Jag tror att det delvis handlar om att min mamma alltid burit klocka. Det var liksom nästintill något som kom till mig som liten, sedan minns jag fortfarande min första klocka med Care Bears på som jag fick av min mormor, och senare en klocka med rosa och blå visare som jag fick av mina bästa vänner som liten. Kanske är det dessa två armbandsklockor jag minns allra bäst? Men så var det också mina första, och det finns en stolthet i det väldigt tidigt som jag än idag minns otroligt tydligt.

Sedan förstår jag ju att klockor är en djungel för många, hur ska man välja rätt klocka? Och hur vet man att just denna ska jag välja? Mitt tips är att läsa på på sidan Klockfeber som har informativ information kring klockor och gör det lättare för dig att välja just den klocka som du vill ha. Jag gillar verkligen sidor som ger bra och enkel information, med stort intresse för sina tjänster där du som köpare kan kolla upp din smak och samtidigt få information Rent spontant tror jag att vi alla har olika smak och tycke men vi är alla hjälpta av stöd ibland. Lite som när du går in i en fysisk butik och får frågan om du vill ha hjälp, där och då kanske du säger ja till hjälpen. På nätet får du söka den själv, vilket medför att du även där blir hjälpt att välja rätt utifrån dina önskemål.

Använder du klocka? Hur tänker du kring klockor? Är det viktigt för dig?

2 Comments

  1. Nej, det är inte viktigt alls. Förr använde jag alltid klocka. Sen var det väldigt många år jag inte hade någon. Nu använder jag smartklocka, mest för att då märker jag sms och samtal även om jag inte hör telefonen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: