fbpx
Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Kladdkakans dag, hur serveras din kladdkaka?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Äter sällan kladdkaka tycker det är sjuktgott men äter det inte ofta ändå. Vill gärna ha grädde till, och är det polkagris i så blir den ljuvlig!

12 Comments

  1. Jag tycker kladdkaka är lite för ”kladdigt” för min smak. En liten bit till kaffet, med vispgrädde på, kan jag tänka mig. Men kladdkaka är inget jag går och längtar efter.

  2. Aha var det kladdkakans dag i går, därför avd bredvid oss hade kladdkaka med sig idag,det fattade ej jag. En bra dag enligt mitt tycke då kladdkaka är ett av de godaste bakverken jag vet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: