fbpx
Dark Mode Off / On
Porslin

Mumin – Samlartallrikar. Kontor & Vinternatt.

Som jag skrev igår hade jag presentkort på Åhléns så utöver muggen för vintersäsongen 2022, “köpte” jag dessa två fina samlartallrikar. Så himla söta verkligen! Jag verkligen älskar att fynda fina saker och porslin är ju som du trogna läsare vet, ett stort intresse för mig.

12 Comments

  1. Så fina. Har inget jag sparar på, men hade önskat att jag gjort det. Nu har vi inte så mycket plats hemma för det tyvärr.

  2. Okej. Mycket fina tallrikar 😀. Oja, det vet vi att du gillar porslin & framför allt Mumin 😉😊. Men det är samma som när jag pratar träning eller böcker. När man gillar att göra något. Så pratar man mycket om det. Det är bra 👍😊.

    Ta hand om dig & va rädd om dig❣️🤗

  3. Roligt att kunna köpa dessa fina tallrikar med muggen. Jag som följt dig ett bra tag har insett att det är en stor Hobby att samla på mummin muggar och även tallrikar. Själv har jag inte något med mummin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: