Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Vilket fjasko!

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Det är bland de som ska styra i landet. Spelar ingen roll vilket block det är, så är det ett fiasko med fjäsk. Förra valet hade jag extremt svårt att ens rösta, jag har nämligen inte förtroende för någon som sitter i vår riksdag.

10 Comments

  1. Jag håller med! Konstaterat att sett till vården och satsningar där så är mina värderingar röda. Men jag har noll förtroende för den röda sidan. Tyvärr känner jag exakt samma sak för partierna på den blåa sidan. Snacka om moment 22. Har dock alltid röstat blått men vette katten om jag kommer rösta alls i nästa val. Det är som att välja mellan pest och kolera.

  2. Kan absolut hålla med där, spelar ingen roll vilket block som röstas fram – de tycks ändå aldrig kunna hålla vad de lovar vilket är så otroligt trist, vi behöver nån som styr vårt land och tar oss ur den mess vi nu hamnat i. Helt sjukt att Sverige är där vi är idag egentligen

  3. Det ha blivit så mycket pajkastning i valdebatterna att det är svårt att välja vad man ska rösta på, jag tycker hela regeringen är ett fjasko de verkar ha större intresse av att smutskasta varandra och att roffa åt sej så mycket de kan än att sköta sitt jobb.

  4. Mmm… komplex det där med att rösta, inte rösta eller vara blank! Ideologin bakom partierna i grunden har sakat med säkert suddats ut för varje val det går =( Men men det är ju människan vi lever och har att göra så jag blir tyvärr inte förvånad, bara mer bekräftat på mina fördomar. Den som lever få se, typ! Hoppas och önskar dig en fin vecka och ge en liten klapp på huvudet till Skilla<3 Take care out there, kramen damen =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.