Dark Mode Off / On
Porslin

Vinst en mugg från McDonalds.

Jag brukar delta i McDonalds olika tävlingar i deras app. Oftast är vinsten olika menyer till rabattpris, men under jul i deras kalender vann jag en Mugg med tillhörande kartong från dem. Tycker den var rätt rolig faktiskt!

10 Comments

  1. Vad roligt att mc Donalds satsar på lite tävlingar i sin app. Jag visste om att dom har en app och man kan beställa menyer och sen gå och hämta, det har J visat mig ? Muggen och kartongen är verkligen så häftiga:

  2. Grattis till muggen. Ja, va lite kul att du vann en mugg från mc’donals ?. Men den var ju ändå fin tyckte jag.

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

  3. Ja jag håller med den är lite rolig. Visste inte att mcdonalds hade en app ens. Brukar däremot inte äta där då jag brukar välja andra hamburgerkedjor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: