Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Ur ett fönster!

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Flög en killes sko när jag gick på högstadiet. Vi busbråkade och en kompis slängde ut den där killens sko genom fönstret. Efter hoppade killen, och inne i klassrummet stod en lärare och skrek av ilska.

12 Comments

  1. Tur ingen blev träffad utanför ? På tal om skor. En kompis sa hon ofta ser en sko i vägrenen. Det har jag inte reagerat på tidigare, men oj vad skor jag ser nu. Undrar om dom kastas ut från bilfönstret.

  2. Förstår att läraren skrek då det jag tolkar det som att fönstret gick sönder eller har jag missuppfattat? Fönster är ju något som är rätt dyrt att sätta in nytt.

  3. Sånt är ju bara roligt och man får väl vara så knas ;P Trist att läraren blev sur, kanske glömt hur de är att släppa loss och vara lite hollo ??

  4. Hehe rolig grej idag att skratta åt. Men kanske inte rolig grej då när det hände. Hoppas att inte killen fick allt för hårt straff.
    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: