Dark Mode Off / On
Kläder Me & i

Me&I kickoff – Det som följde med mig hem.

Under resan ner mot Nyköping, stannade vi till vid Västerås. Vi gick in på EKO och där fanns det billiga Gynning glas. Hittade ett jag inte hade så det fick följa med hem.

Dagen efter vid frukosten så öppnades en försäljning av ”gamla godingar” på hotellet och där köpte jag mig en jätteskön lång tunika/klänning med knappar som mycket väl kan gå som bara klänning i sommar.

Tänk att det är imorgon säljstart börjar. Efter att ha handlat på Me&I sedan 2006 så kan jag verkligen stå för att deras kvalitet är den absolut bästa. Plaggen är mjuka som myskläder men samtidigt uppklädda som kontorskläder för oss vuxna. För barn är det kläder att leka i något jag upplever saknas idag. De håller, bra och är förstärkta på många ställen.

Hör av dig om du vill ha ett digitalt party eller beställa kläder från och med imorgon. Och det är inte svårt att vara värdinna. Jag visar plaggen, du får en unik partykod du delar med nära och kära. Tänk jobbet, dina sociala medier eller liknande. Beställer du kommer kläderna smidigt hem till dig. Du får bra kläder, och något inte alla andra har.

Efter så många år som köpare vet jag att man alltid får mycket uppmärksamhet på grund av sina kläder från Me&i. Så hör av dig så fixar vi ett party åt dig.

19 Comments

  1. Jag bara älskar Eko att dom har så mycket bra utbud som Carolina Gynnings glas och mer porslin till inredning, godis och allt som dom har. Tunikan ser verkligen så fin ut och passar bra som klänning till sommaren.

  2. Gud så fin tunika/klänning, den måste vara underbar att ha i sommar som du säger! Så kul att du hittade ett fint Carolina Gynning glas du inte hade heller! Ha en fantastisk kväll nu fina du! Kram <3

  3. Vilken tur du hade att du fick tag på ett glas från Gynning som du inte hade. Klänningen du fyndade ser riktigt skön ut. Kikade i min garderob imorse och konstaterade att jag har massor med fina kläder men jag hade ingen lust att ta på mig något av dom. Det är ju så skönt med träningskläder. Då är ju Meandi ett bra alternativ. ?

    1. Gynning glasen och muggarna är ju så fina ! Älskar dom! Så himla fin tunika ser verkligen skön ut. Så roligt att du ska hålla i partyn ? och digitalt med ? det är ju toppen.

  4. Gynning glasen är en favo här med, dock har mitt ena gått sönder. De är absolut bäst, tunna och perfekta att dricka ur – vi har drickslas. Men måste investera i några nya

  5. Både glaset och tunikan är fina. Det låter spännande att ha klädpartyn, och kläderna verkar ju ha en stor målgrupp. Kontorskläder som både är snygga och sköna låter jättebra.

  6. Va kul med att åka ut lite till Nyköping. Och kul att du hittade ett plagg som du tyckte om ? fint o ha en butik som alltid man vill gå tillbaka till när man handlar kläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: