Dark Mode Off / On
Uncategorized

Astrologi är något som…

Jag kör en bloggutmaningi januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Jag tycker är riktigt spännande, men jag får medge att det sällan tycks stämma på mig? Brukar astrologi stämma för dig?

2 Comments

  1. Svarade också på frågan och måste medge att jag knappast vet vad det är, och att jag alltid blandar ihop astrologi med astronomi. Ser knappt skillnaden. Det låter som horoskop båda två, och det har jag aldrig följt…

  2. Oftast är horoskop och liknande så allmänt formulerade att de nog kan stämma in på hela Sveriges befolkning, i alla fall delar av det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Du kanske också gillar.

%d bloggare gillar detta: