Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Jag har många gånger…

Jag kör en bloggutmaningi januari. Vill du delta? Klicka in på länken här till vänster, och lämna ditt blogginlägg under Inlinkz. Sedan är det bara att börja blogga om dagens ämnen som du hittar på samma länk. Kom ihåg att länka tillbaka till min blogg, så fler hittar hit och kan delta.

Pressat mig och min kropp alldeles för hårt. Behandlar inte mig själv som min bästa vän. Detta vill jag bli bättre på.

10 Comments

  1. Samma här, pressar min kropp på tok för mycket och dessutom är det alldeles för många gånger jag ber om ursäkt för mig själv utan orsak. Måste sluta med det …

    Hoppas du får en riktigt bra helg ?

  2. Bra att du ser ”felet”. Det är första steget till ”bättring”. Jag brukar säga att jag är närmast mig själv. Det låter kanske egoistiskt, men är ack så sant.

  3. Ja det där känner jag igen. Det är nog något flera kan känna igen sig i. Men det är bra att du erkänner för dig själv att du gjort det och visar att du vill bli bättre på det. Jag tror på dig!

  4. Detta är något jag jobbar på själv, jag är expert på att pressa mig väldigt mycket. Så mycket så att kroppen själv säger ifrån. Försöker bli bättre på att lyssna på kroppen ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: