Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Bloggutmaning 28 dagar i februari, 2023.

Ny månad, nytt år och en ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag år ut och år in. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit.

 1. Skickar du fortfarande brev eller vykort?
 2. En dag jag aldrig glömmer.
 3. En dag jag gärna glömmer.
 4. Löpningens dag, när löpte du senast?
 5. Jag var där…
 6. Jag var inte där…
 7. När, var och hur…
 8. Ett handarbete…
 9. Jag minns hur det luktar på…
 10. Med en … i handen.
 11. Berätta om din barndoms födelsedag.
 12. Ett riktigt fynd.
 13. I min godispåse…
 14. Alla hjärtans dag, jippo eller jippi!
 15. Mitt i prick.
 16. Fast dra enda in i…
 17. I min säng så…
 18. Jag sover alltid…
 19. I solen…
 20. Jag finner det totalt onödigt att…
 21. Fettisdagen, blir det en semla eller två?
 22. Jag finner det totalt nödvändigt att…
 23. Fullständigt oanständigt!
 24. Dagens ungdomar…
 25. Dagens barn…
 26. Dagens vuxna (tolka själv).
 27. Dagens pensionärer…
 28. En sista dag i februari.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

23 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.