Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dagens Jetpackfråga #9.

Vad klagar du mest på?

Helt ärligt så alla dessa störiga moment som har en förmåga att flytta in i mitt huvud. De där som bosätter sig och får mig att älta saker fram och tillbaka trots att det inte är något jag kan påverka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.