Idag är det tisdag och 17:30 kommer jag att hålla i Amningskurs för blivande föräldrar dag två av fyra. Det kändes bra igår, så hoppas på detsamma idag. Jag tycker verkligen om att hålla dessa kurser för blivande föräldrar.

Annars så har jag ju även Me&I på sidan av. Skulle dock vara kul om någon kunde ja ett party eller beställa något. Det är bara några få dagar kvar nu där man får 50% rabatt som värdinna. Sedan får man som vanligt lite rabatt men 50% på dyraste plagget är verkligen toppen. Det finns verkligen så söta barnplagg men även så sköna vuxenkläder.

Har man aldrig provat Me&I så kan jag i alla fall berätta att plaggen är mjuka och följsamma. Samtidigt går det att vara uppklädd i kläderna. Jobbar du i ett yrke där du böjer dig mycket är Me&I absolut de bästa plaggen. Dessutom är plaggen härliga eftersom man ofta kan gå ner i storlek.

Säg till om du vill boka ett party. Jag ger dig en partykod och kan visa kläderna live, eller så får du koden och kan dela med nära och kära. Det är fri frakt om man beställer för över 1300 kr och om du tar på faktura idag ska den betalas i slutet av mars.

12 kommentarer

 1. Hade verkligen behövt just en sån kurs innan min stora kille kom, det var så svårt i början och eftersom han också fick gulsot så blev det inte den starten som man tror med flesta – så han fick aldrig riktigt ammat. Var så inställd på att när minstingen kom att det inte heller skulle funka, men det gick hur bra som helst. Så viktigt att ha med dig

 2. Lycka till med amningskursen!
  Förstår inte riktigt hur din försäljning av Me&I går till. Tror att jag inte är ensam om att inte riktig haja. Eller så är jag så gammal att jag inte hänger med längre;-)

 3. Vilka härliga färger på kläderna! Det alldeles lyser av knalligt grönt och rosa, som jag gillar. Vad roligt för dig att du börjat sälja kläder och dessutom håller i amningskurser. Du verkar ha många projekt på gång. Hade vi inte bott så långt ifrån varandra hade jag gärna bjudit in till ett klädparty med dig. Har du nåt favoritplagg i vårens kollektion och om ja, vilket?

  1. Det går att handla ändå 😊. Tex så kan jag ge dig en partykod som du delar med dina vänner. Då får du ändå 50% rabatt samt värdinnegåva 😊.

   Ja en grön klänning med lite typ leopardmönster på samt en tröja med lite färger.

 4. Låter som perfekta kläder till mig jobb ! Och så härliga färger med 😀 ! Kan man kolla någonstans vad de finns för kläder ? Eller är de bara du som visar :)?

  1. Ja de är helt ljuvliga. Man kan beställa via en länk från mig, men det bästa är egentligen om du får en partylänk från mig (då får du 50% rabatt) samt kan dela den med andra 😊 . Säg till bara så kan jag skicka över en till dig i så fall.

 5. Vad kul att du tycker att amnings kursen är rolig. Å att dina deltagare tycker att du är bra. Känns alltid varmt i hjärtat 🙂.

  Att få erbjudande att köpa kläder är alltid trevligt 😊 tack 🙏🏻

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa